Асоциацията на професионалните играчи на крикет заклейми в най-добрия случай

...
Асоциацията на професионалните играчи на крикет заклейми в най-добрия случай
Коментари Харесай

Скърбящи звезди на крикет бяха принудени да се подлагат на тестове за наркотици на първия ден след смъртта на съотборник

Асоциацията на професионалните играчи на крикет жигосах " в най-хубавия случай безчувствено " решение играчите от Уорчестършър да бъдат подложени на проби за опиати, когато се завърнаха на работа в окръга след гибелта на съотборника си Джош Бейкър.

20-годишният Бейкър беше открит мъртъв в жилището си при започване на май. Съотборниците на спинъра се завърнаха на подготовка тази седмица, където се организираха плануваните допинг проби, както беше планувано.

Клубовете не са осведомени авансово за такива проби, само че The Telegraph оповестява, че играчите са били оставени „ смутени “ от времето. Същата обява оповестява, че от този момент Антидопинговата работа на Обединеното кралство е издала частни извинения, както и обществено изказване.

Тестването се счита за осъществено в същия ден, когато членовете на екипа са били посетени от родителите на Бейкър след завръщането им до техния нов път. Играчите на Уорчестършир са подготвени да изиграят първия си областен мач след смъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР