Тейлър Суифт се завърна на своето турне Eras Tour със

...
Тейлър Суифт се завърна на своето турне Eras Tour със
Коментари Харесай

Тейлър Суифт, облечена в трико, подлуди феновете, докато разкрива нови костюми на Tortured Poets в първата вечер от евротурнето, включително рокля с текстове на Westwood: „Тя добави нова ера към турнето“

Тейлър Суифт се завърна на своето турне Eras Tour със жанр в четвъртък, като показа нови тоалети на Tortured Poets Department на сцената в Париж

Глобалната мегазвезда, на 34 година, извади всички спирки, до момента в който се обличаше всекидневно високоенергично осъществяване, както и да почерпи почитателите с редактиран сетлист и нови костюми. огърлица със златна верижка и нанесе смело алено червило.

Тя изглеждаше в приповдигнато въодушевление, до момента в който правеше епичното шоу за тълпата, до момента в който пееше в ослепителната си наследник микрофон.

Тейлър раздруса новото боди, до момента в който пееше своите шлагери от 2012 година We Are Never Ever Getting Back Together и I Knew You Were Trouble.

Суперзвездата по-късно добави блестящ червен огромен блейзър върху номера, до момента в който на сцената се причислиха към нея подгряващи танцьори, с цел да извърши парчето си от 2019 година The Man.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР