Младежът бил отведен от полицията буквално от олтара. Той е

...
Младежът бил отведен от полицията буквално от олтара. Той е
Коментари Харесай

Ергенско парти: Женихът изнасили непълнолетна часове преди сватбата си

Младежът бил отведен от полицията безусловно от олтара. Той е упрекнат в тежко закононарушение - обезчестяване на малолетна, осъществено от група лица и съпроводено със закани за ликвидиране.

В Новосибирска област стартира делото против 22-годишния гражданин на село Жуланка, който по време на ергенското си празненство, в навечерието на личната си женитба, е изнасилил гимназистка.

Всичко се е случило напролет. 17-годишната ученичка се оказала в компанията на батковците, тъй като харесвала един юноша - посетител на вечеринката. Но той след известно време си потегли, а след него си тръгнали още двама. В последна сметка на купона останали трима души: момичето, жениха и негов другар на 38 години. Компанията се черпила солидно с алкохол, а след това обикаляла селото с " жигула ".

Внезапно, както по-късно е разказала ученичката на служителите на реда, двамата мъже почнали да ѝ се натискат, а по-късно я и изнасилили. По думите на момичето, нарушителите правили това като се редували. Всичко също било снимано на видео. При това самият младоженец, по нейните думи, в началото не желал да я наранява, към това го бил склонил неговия другар.
Изнасилвачите били арестувани още на идващия ден, като по този метод бил провалено и сватбеното празненство. Делото в съда против изнасилвачите стартира през миналите дни. Злосторниците са признали виновността си единствено отчасти.
По думите на прокурора, женихът и неговият по-възрастен другар са застрашени от много дълги присъди.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР