Младеж се размина на косъм от смъртта след кървава разправия

...
Младеж се размина на косъм от смъртта след кървава разправия
Коментари Харесай

Кървава Нова година: Младеж на косъм от смъртта заради включ...

Младеж се размина на косъм от гибелта след кървава препирня пред заведение в Карлово. Драмата се разиграла точно на Нова година през 2020-та, само че Окръжният съд се произнесъл дефинитивно по проблема преди броени дни.

Младежът бил във въпросното заведение в новогодишната нощ дружно с гаджето си, своите родители, фамилията на вуйна му у други две другарски фамилии. По същото време и в същото заведение чествали и две другарски двойки, една от които след минути се оказала в центъра на екшъна.

В полунощ  доста от клиентите на заведението, включително и наказаният юноша излезли на открито със стъклена чаша с шампанско в ръка, с цел да гледат празничната заря. Някой от хората хвърляли пиратки, което задействало алармата на един от колите от другата компания. 

Младежът, който след това станал обвинеям, ритнал с крайник колата, блъснал я с ръка и ѝ споделил „ да млъкне “. Пострадалият юноша видял дейностите му и заради шума наоколоот зарята и пиратките, му направил забележка на висок звук, с цел да го чуе, да не рита автомобила, като го попитал „ Защо риташ колата? “.  Тогава другият се доближил към него и попитал на него ли приказва и
изцяло ненадейно го хванал за блузата му, като с лявата ръка, в която държал стъклената чаша за шампанско, нанесъл мощен
удар на съперника си в региона на главата и шията. В резултат на удара чашата се счупила и порязала съществено младежа по шията, по ухото и по част от главата.  Пострадалият се навел и хванал подсъдимия за облеклата, с цел да го избута и да се отбрани, тъй като очаквал още удари. Последвало сбиване и побутване, само че събралите си хора доста бързо ги разделили. 

Потърпевшият бил в целия в кръв. Вътре в заведението майка му го видяла и незабавно взела от личния състав на заведението аптечка и се опитвала да спре кръвотечението. Последвал сигнал на тел.112. Притеснената майка поискала да бъде оказана здравна помощ на сина й, защото видяла, че раната е дълбока и решила, че няма да може да спре кръвотечението сама. 

Компанията на бияча напуснала заведението, с цел да не стане по-голяма препирня. Междувременно пристигнал екип на полицията в Карлово. Служителите на реда видели потърпевшият вътре в залата, който бил с превръзка към шията, като той им разказал какво се е случило. Биячът бил открит и отведен в районното, където го задържали за 24 часа. 

В последна сметка наказването е 3000 лева санкция за нанесена лека телесна щета. Ще би трябвало да заплати и разноските по делото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР