Младеж, който присъствал на концерт в Обединеното кралство, все още

...
Младеж, който присъствал на концерт в Обединеното кралство, все още
Коментари Харесай

Младеж търси цяла седмица колата си, забрави къде е паркирал

Младеж, който участвал на концерт в Обединеното кралство, към момента търси автомобила си, една седмица откакто го паркира и не помни къде.
Конър Спиър, на 19 години, карал 2 часа от вкъщи си в Плимут, с цел да участва на музикалния фестивал Токио Уърлд в Бристъл и трябвало да паркира на улицата, на 10 минути с такси от събитието. Това се случило предходната седмица. Но след спектакъла, Спиър и приятелите му не могли да си спомнят тъкмо къде са оставили колата.
"Много съм ядосана и разочарована, задето е бил толкоз безконтролен ", сподели майка му на английските медии. След като се прибрал на автостоп и ходил пешком на работа цяла седмица, Спиър и майка му прекарали уикенда в циркулиране на Бристъл, с цел да търсят черния Опел Корса.
Момчето споделило, че помни, че го е оставил на другата страна на улицата, до едни шубраци, само че даже множеството разгласи в обществените медии не му помогнали да я открие. Младежът споделя, че има информации, че може да е била вдигната и в този момент като финален опит предлага премия от 100 лири за някаква информация за автомобила си.
Не след дълго велосипедист му се обажда и споделя, че всеки ден минава около нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР