Младеещата Норма Уилямс разкри пред New York Post тайната на

...
Младеещата Норма Уилямс разкри пред New York Post тайната на
Коментари Харесай

Никога няма да повярвате на колко години е тази жена

Младеещата Норма Уилямс разкри пред New York Post тайната на хубостта си. На 74 години, родом от английския град Ливърпул, тя признава, че истината е във виното – всяка вечер ликвидирала по една бутилка и по този начин се поддържала във форма.

На млади години Норма страдала от наднормено тегло, само че в този момент, когато ребрата й се броят, тя няма проблеми и не съблюдава никаква диета. Сутрин закусва кроасан и чаша капучино, денем се налива с най-малко шест чаши чай с доста захар и хрупа по няколко опаковки от обичаните си бисквити след главното хранене. Режим съблюдава само на вечеря, когато употребява микс от ядки, няколко типа меса и сирена, пълнозърнест самун, сьомга на скара или скариди в тесто, картофи и зеленчуци. И всичко това се преглъща по-лесно с към този момент упоменатата бутилка вино, която пие по норматив.

Жената твърди, че се усеща доста по-енергична, в сравнение с 20 години. " През последните 50 години енергийните ми равнища набъбнаха изключително и това ми разрешава да пребивавам по този метод “, споделя Норма, която дневно изминавала към девет километра, а също по този начин постоянно тренира с тежести от 3,5 кг.

" Ще доживея до 180 години “, зарича се Норма Уилямс, съгласно която лекарите са досадни. Тя има и съответна фантазия – да стане модел и да се разноски по стилния подиум в Милано. " Не съм съгласна, че актуалният свят принадлежи на младите, както ни карат да имаме вяра. Възрастните би трябвало да дават образец и да бъдат модел за подражателство “, споделя 74-годишната Норма. След което се хвали, че другите й давали не повече от 45 години,пише Телеграф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР