Младата певица Тита не случи на мъж. Запознати издават, че

...
Младата певица Тита не случи на мъж. Запознати издават, че
Коментари Харесай

Тита разкара гаджето, измъчвал я с ревността си и вулгарно поведение

Младата певица Тита не случи на мъж. Запознати издават, че последният й другар – ММА боецът Недко Николов, е ужасно ревностен и постоянно я тормози с гневните си прояви. Наскоро спортистът напълно минал границата, като забранил на едрогърдата русокоска да се облича по-провокативно. С това чашата на търпението й преляла и тя поискала отмора, която продължава и до през днешния ден, дочу HotArena.

Дали Христина, както е същинското й име, ще се върне при Недко, не е ясно. Близките й е убеждавали, че той въобще не е за нея, тъй като има много избухлив манталитет.
Миналото лято възедричкият състезател сътвори противен екшън в курорта Слънчев бряг, скачайки на пердах на фолк изпълнителя Меди Гогов.
Свидетели раказват, че Николов налетял да бие чалга артиста, който дошъл в известно заведение с племеницата на Галена – Доника. Грозната сцена се разиграла призори след сериозен запой в един от паметните питейни заведения в Слънчев бряг.

По време на разправията Тита също била с Недко – двамата се държали се предизвикателно, смеели се на всеослушание. На прилежаща маса до тях се настанили Меди, Доника и техни другари от музикалния отрасъл. ММА боецът се ядосал, че не го поздравили и наперено се заканил с юмруци. „ На к’ъв се прайш? Като влизаш, ще се научиш да поздравяваш! ", сопнал се той на артиста от турски генезис. В последна сметка до пердах не се стигнало, само че сцената била доста неприятна, настояват очевидци.
Според осведомени това не е първият подобен случай и спортистът постоянно си разрешавал сходно държание. Ревността му пък граничела с болестно положение и поради специалността на Тита, това много пречело на връзката им. 

Преди да се захване с Недко, изпълнителката на „ Антилопа ” имаше дълготраен другар от родния си град Силистра. Тя обаче заряза миловидния Викторио, който бе до нея още преди да я сполети известността. Той бе нейната детска обич, само че в следствие ориста ги води по разнообразни пътища. Разстоянието, редките срещи и другите възгледи за живота в последна сметка ги разделиха.

Почитателите на певицата доста харесваха Викторио, а за Николов се изричат извънредно отрицателно. Тя няколко пъти е пускала фотоси с него в обществената мрежа и се постанова след това да трие всички обидни мнения, които я заливат. 

Недко е прочут със сприхавия си темперамент и искрено селското си и вулгарно държание на обществени места. Твърди се още, че шмърка кокаин като разпран, а дали и Тита му прави компания в „ белите нощи ”, остава мистерия.

„ Поредното хубаво момиче с гадже мутра! ”, „ Заряза положителното момче поради този маймуноподобен! ”, пишат гневни почитатели на младата звезда.
Доскоро тя не превръщане внимание на злостните мнения, само че след последните прояви на ревнивост очевидно е почнала да се осъзнава. Тя сложила ултиматум на Николов и му споделила, че няма да се върне при него, в случай че не пормени държанието си, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР