Младата певица Дара Екимова, почти на шега, измисли новата си

...
Младата певица Дара Екимова, почти на шега, измисли новата си
Коментари Харесай

Дара Екимова изненада всички: Бях в банята и... ВИДЕО

Младата певица Дара Екимова, съвсем на смешка, измисли новата си ария " Стокхолм ", която се чака да стане евентуален шлагер това лято. Тя разкри, че концепцията за парчето й пристигнала до момента в който е била под душа, където постоянно намира ентусиазъм. За нея тази ария има изключително значение.

" С всяко ново парче съумявам да намеря своите хора и това ме прави доста щастлива. В " Стокхолм " се визира привързаността, аз считам, че Стокхолмският синдром е нещо, което участва във всеки от нас ", показа Дара неотдавна в телевизионно изявление.

Тя добави, че на 27-ми юли следва концертът й в кино " Кабана " в София.

Дара е родена през 2002-ра година в София, като взима присъединяване в ТВ предаванията „ Големите очаквания “ и в „ Екс фактор “. Баща й е Дими от Сленг, а прочут неин запис е ремикс на песента му Синьо. Майка й е известната Ива Екимова.

Бившият вокал на D2 Дичо я насочва към музикалната кариера, откакто чува по какъв начин пее. Той е безапелационен, че тя има огромен капацитет и би трябвало да се развива в тази посока. Дара пее още от 2-годишна възраст, а на 5 става част от детската музикална група Бон-Бон. През 2019-та година започва и професионалната й кариера.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Дара Екимова Дичо Д2 Сленг дими Ива Екимова Кабана Стокхолм
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР