Младата и талантлива Мария Бакалова, която беше на косъм да

...
Младата и талантлива Мария Бакалова, която беше на косъм да
Коментари Харесай

Мария Бакалова е най-голямата българска звезда за 2021 г.

Младата и надарена Мария Бакалова, която беше на косъм да прибере вкъщи си премия "Оскар " тази година зае първото място в класацията Топ 70 на най-влиятелните хора в шоубизнеса, формирана от българското издание на списание "Forbes ", предава life.dir.bg.

"Годината на Мария Бакалова! Категоричният отличник в класацията Топ 70 за 2021 година доближи върхове, до които никой българин не се е доближавал. Ролята ѝ в холивудската продукция "Борат 2 " я изстреля в светлините на прожекторите, а превъплъщението ѝ завоюва номинации за "Оскар ", "Златен глобус ", БАФТА и премията в "Изборът на критиците ". Мария Бакалова продължава да се снима и в български филми - през лятото на 2021 година излезе филмът "Като за последно ", а през есента "Жените в действителност плачат " с премиера на фестивала в Кан. Актрисата получи почетен "Аскеер " за дипломат на българското актьорско майсторство и е част от селекцията "30 под 30 " за 2020 година на списание "Forbes ", пишат от изданието.

"Уау! Изключително съм признателна и трогната от това необикновено самопризнание! Каквито и думи да се опитам да употребявам няма да бъдат задоволителни, с цел да опишат вълнението ми! Отново- благодаря, @forbesbulgaria @forbes, уповавам се, че 2022-ра ще донесе още доста мотиви за наслада и диалози! ", дава отговор на признанието самата Мария в профила си в Инстаграм.

На второ място слагат Григор Димитров, а на трето Магърдич Халваджиян. На четвърто и пето са Евтим Милошев и Любо Нейков, следват ги Иван Христов и Андрей Арнаудов, на осмо е Христо Стоичков, на девето- Ансамбълът по художествена гимнастика, на 10-то е продуцентът Нико Тупарев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР