Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в парти

...
Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в парти
Коментари Харесай

Дете, оставено в парти център, разказа ужасии – било натискано и връзвано. Родителите писнаха

Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в празненство център. Ева Кънчева описа пред GlasNews.bg, че действието се е разиграло във Велико Търново. Жената оставила 4-годишната си щерка в детския център, няколко часа по-късно, откакто я прибрала, забелязала отоци и издутина по главата ѝ. Описа, че детето е натискано по главата и връзвано.
„ Родителите не подозират какво става с децата им, моето дете има промени и вдлъбнатини по черепа, към момента не е физически и душевен добре. Разказва нечувани ужасии, който е изживяла в групата. Всички деца са по този начин, а в обекта даже няма камери. Всеки ден детето изяснява, че в продължение на 8 месеца се е страхувало да каже, тъй като са им повтаряли, че в случай че някой каже на мама и тати, ще ги намерят и убият “, съобщи Ева.
Подала сигнал в полицията, само че твърди, че от институцията прикриват истината. Каква обаче е истината? Тук е моментът да споменем, че в диалог сред майката на детето и наш кореспондент, дамата сама призна, че има параноидна шизофрения. Настанявана е за известни интервали от време в профилирана клиника.
Медията се свърза и с шефката на празненство центъра и историята закупи цялостен поврат. Роси Тодорова съобщи, че е осведомена със случая, само че изрично не поддържа версията на майката.
„ Знам какво е разказвала майката на детето. Искам да обясня, че в нашия празненство център има камери и записите потвърждават, че принуждение от наш чиновник по отношение на детето ѝ няма! Тези забележими следи, разбрах, че са породени от бащата, който бил пийнал. Знам, че е бил арестуван “, сподели Тодорова.
Роси добави, че по обучение е логопед.
„ Работила съм с детето, желаех да му оказа помощ, защото то към момента не може да приказва. Не е стъпало на градина. Посещавала е градината в Беляковец, само че и там майката твърдеше, че има принуждение. Когато водеха момиченцето при нас, постоянно беше несъответстващо и доста затворено. Плачеше, когато я взимаха от центъра. Знам, че майката има психологично заболяване “, добавя тя.
Обясни, че не е взимала цялостната такса за посещаване при тях, а на половина.
„ Мислехме, че нямат финансови благоприятни условия. Неразбираеми са тези изказвания на майката. Подозираме изнудване “, добавя още тя.
Социалните служби са се намесили по проблема. Продължаваме да следим тематиката и се надяваме при всички положения развоят на събитията да бъде в полза на детето и истината.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР