Млада жена Еня Бренан, която живее във Великобритания, каза, че

...
Млада жена Еня Бренан, която живее във Великобритания, каза, че
Коментари Харесай

Жена от Англия отказа да мие косата си в продължение на две години поради мързел и показа резултата-Снимка

Млада жена Еня Бренан, която живее във Англия, сподели, че се е отървала от пърхота, като е отказвала да мие косата си дълго време. Освен това 24-годишната администраторка показа какво се е случило с къдриците й през целия този интервал.

Еня Бренан отхвърля да мие косата си в продължение на две години

 Според Еня цели две години не е употребила шампоан.

Основната причина беше обикновен мързел. Младата жена означи:

„ Просто миех косата си с вода два пъти седмично и малко по-често, когато спортувах и се потя. Обикновено хората стопират да мият косата си изцяло, а по-късно би трябвало да преодолеят интервала, когато косата се омазнява. Но аз избрах различен път. “

Жителка на Обединеното кралство акцентира, че е почнала последователно да усилва интервала, в който не е правила процедури за грижа за косата. Когато тази цифра доближи две седмици, тя просто победи омазняването на скалпа със изсъхнал шампоан.

Бренан означи:

„ Повратният миг беше три месеца! косата ми към този момент не е мръсна. Освен това се отървах вечно от дразненето на скалпа, тъй като при по-често миене имах пърхот.

Младата жена добави, че даже майсторите във фризьорския салон постоянно й вършат похвали за косата й, смятайки я за привлекателна и здрава.

Освен това, с помощта на елементарен опит, гражданин на Англия спести забележителна сума пари, която нормално се изразходва за грижа за косата. На всеки шест месеца Еня отива в салон за хубост, с цел да се подстриже за 20 паунда.

Англия заключи:

„ Хората постоянно желаят да помиришат косата ми, тъй като си мислят, че мирише. Но те не усещат нищо – главата не мирише нищо. Хората са шокирани, че наподобявам спретнато. ”

Струва си да се означи, че това не е първият път, когато нежният пол опитва с къдрици, отказвайки да ги измие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР