Млада жена е починала след побой в четвъртък в София,

...
Млада жена е починала след побой в четвъртък в София,
Коментари Харесай

21-годишна жена е убита в София

Млада жена е умряла след побой в четвъртък в София, Министерството на вътрешните работи (МВР). Жертвата е 21-годишна жена, а по случая е арестуван 28-годишен мъж.

Сигналът за нанесен побой над млада жена е подаден в 14.30 следобед в четвъртък. Престъплението е осъществено в изоставено помещение в региона на гара разпределителна в кв. „ Слатина “. При идването си екипите на полицията и незабавна помощ са установили гибелта над дамата.

Арестуваният има престъпно досие, се показва в известието на Министерство на вътрешните работи. Според Българското национално (БНР) арестуваният е приятелят на жертвата. Пред Свободна Европа от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи нито потвърдиха, нито отхвърлиха тази информация.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението на Софийска градска прокуратура.

Случаят съответствува с Международния ден за битка с насилието над дами, който се отбелязва всяка година на 25 ноември.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Фейсбук конгрес Най-ново видео  Гледайте изборното студио на Свободна Европа  please wait
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР