Млада дама съобщи във Facebook за нов случай на нападение

...
Млада дама съобщи във Facebook за нов случай на нападение
Коментари Харесай

Жена напада хора с шило и камъни по улиците

Млада дама заяви във Фейсбук за нов случай на нахлуване над инцидентни минувачи в столицата, научи Sofia24.bg . Публикацията й бързо бе шерната в няколко групи, а мненията под фотосите заваляха като пролетен дъжд. Случката се е разиграла в центъра на София. Eто какво написа потърпевшата дама:  " Внимание!!! Тази е луда и ме атакува с шило на кръстовището на " Пирогов " в София през днешния ден по обяд!!! Звъннах на 112, само че тя избяга, до момента в който дойдат!!! Ако я видите някъде съобщете на 112! ". Младата дама разгласява и фотоси на нападателката. 

" Успях да и извия ръката и да махне шилото от лицето ми ", прибавя още потърпевшата. 

Според потребителите на обществената мрежа, дамата от фотосите доста пъти е нападала хора в столичните квартали " Гео Милев " и " Редута ". 

Ето част от мненията на столичани:

- Мен потегли да ме атакува на кръстовището на ул. " Николай Коперник “ и ул. " Гео Милев ". Обаче доста бързо избяга. Жената не е за пердах, а за прибиране в лудницата.

- И мен атакува преди няколко дни пред входа на блока в който пребивавам. Кошмарно преживяване! Нападна и продавачка в малко магазинче до нас.

- В различен пост написа, че е от квартал " Гео Милев " и там непрекъснато се пускат сигнали против нея. Обикновено била с камъни. Обаче и тази като нашата квартална звезда се оставя на улицата, до момента в който не влезе в новините...

- Преди две седмици я видях в " Младост " на метан станцията. Говореше си сама, личеше и, че не е добре.

- Наскоро я виждах в " Горубляне "...

- Предната нападаше дами единствено в тил. Беше и по остаряла.

- Пак ли бе? Не я ли прибраха?

- Това е друга.

- То си проличава, че не е от тази планета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР