Млад шофьор на БМВ спретна истински спектакъл в Асеновград. Посред

...
Млад шофьор на БМВ спретна истински спектакъл в Асеновград. Посред
Коментари Харесай

Екшън до Пловдив: Дрифтър пили гуми посред нощ, избяга от по...

Млад водач на БМВ спретна същински театър в Асеновград. Посред нощ той и негови другари спрели на паркинга на хипермаркет. Седналият зад кормилото почнал да върти колата в кръг със свистене на гуми, като вдигнал голяма пушилка. Дрифтърът се радвал на осъществяването си, което траяло няколко минути.

В този миг обаче наоколо минавала патрулка. Униформените станали очевидци на пиленето на гуми и по най-краткия за тях път се насочили към въпросния паркинг. Докато се изкачвали по рампата към входа, пуснали светлинна и звукова сигнализация. Дрифтърът изобщо не се тормозил. Даже тръгнал право против патрулката. Въпреки очевидно подадените знаци от служителите на реда, че водачът следва да спре на място, той без да понижи скоростта минал профучал около тях. Чрез неразрешена маневра влезнал в насрещното и с мръсна газ поел в посока към Пловдив, където се укрил. Полицаите го изпуснали, само че пък записали регистрационния номер на БМВ-то.

Така, въпреки и 10 дни по-късно, стигнали до дрифтъра и му съставили акт, въз основа на който и наказателно разпореждане. Последвало и обжалване. Първоначално му било наложено наказване от 4 месеца затвор, санкция в размер на 3000 лв. и лишаване на книжката за 12 месеца. След това било подписано съглашение с прокуратурата, съгласно което се сдобил с условно наказване - 4 месеца затвор с изпитателен период от 3 години. Магистратите обаче удостоверили санкцията и лишаването от шофьорска брошура за година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР