Млад мъж откачи след телефонен скандал с гаджето и вилня

...
Млад мъж откачи след телефонен скандал с гаджето и вилня
Коментари Харесай

Нервак изпотроши заведение в Пловдивско след телефонен сканд...

Млад мъж откачи след телефонен скандал с гаджето и вилня в заведение в Карлово. Екшънът се разиграл на 9 януари. След привършване на диалога, нервакът почнал да троши наред. Обиждал и псувал личния състав. Последвал сигнал до полицията. Дори и след появяването на униформените мъжът траял да излива експанзията си.  След като известно време се бунтувал, най-сетне бил отведен в районното полицейско ръководство. Там му бил формиран акт за определяне на дребно безчинство. 

Изправен пред съда, нервакът признал виновността си. " Запознат съм с акта на полицията. Хвърлих две-три чаши, бутнах два стола на земята и това беше. Виновен съм, само че имам проблем с приятелката си. Тя ми звънна и малко се скарахме. После затвори и отново ми звънна. Когато се случиха тези неща, тя не беше там. Аз съм си отговорен. Тя малко ме дразнеше и за това по този начин стана ", обяснил той пред магистратите, излиза наяве от оповестения правосъден протокол. 

Съдът счита обаче, че има съществуване на данни за вероятно осъществени закононарушения от общ темперамент. " С оглед невъзможността на актуалният правосъден състав да извърши независима преценка дали е осъществено закононарушение от общ темперамент,
производството следва да бъде прекъснато, а материалите по делото да бъдат изпратени по подготвеност на прокуратурата, която да извърши инспекция ", написа още в правосъдния протокол. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР