Млад мъж от врачанското с. Ботуня бил открит мъртъв и

...
Млад мъж от врачанското с. Ботуня бил открит мъртъв и
Коментари Харесай

Мъж с прерязано гърло откриха в лозята на врачанско село

Млад мъж от врачанското с. Ботуня бил открит мъртъв и с прерязано гърло в лозята край селото. На злокобната находка се натъкнали късно вечерта в събота двама негови другари от селото, които го издирвали.

30-годишният Стоил Страхилов излязъл от вкъщи си в петък следобяд откакто провел дълъг диалог по телефона си, настояват околните му. Със себе си обаче Стоил не взел нито джиесема, нито документите си за идентичност, както и ключовете за колата си.

След като не се появил цяло денонощие, татко му се разтревожил и се обадил в полицията в Криводол. Приятели и близки на Стоил от селото пък организирали акция за издирването му.

Страхилов приключил право и работел в столицата във компания за климатици, споделиха осведомени с битието му. Не бил фамилен, само че съгласно околните му имал другарка, с която възнамерявали женитба.

Запознати настояват, че Стоил бил спокоен и неконфликтен човек. След като се прибрал в родното си село обаче познатите му забелязали, че е депресиран и избягвал компанията на приятелите си.

По случая към този момент е почнало следствие, на място е изработен оглед, чака се и заключението на правосъдните медици от Враца, които вършат аутопсия на тялото. Предполага се, че става дума за ликвидиране, само че към момента няма обвинен за осъществяването му. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР