Млад мъж от Карловско ще трябва да заплати 300 лева

...
Млад мъж от Карловско ще трябва да заплати 300 лева
Коментари Харесай

Младеж би баща си с лопата – свалял приятелката му!

 Млад мъж от Карловско ще би трябвало да заплати 300 лв. санкция за това, че бил татко си и вуйна си с юмруци и лопата, научи Plovdiv24.bg . Глобата към този момент е доказана от съда.

Екшънът се разиграл предходната неделя в едно от селата в региона. Тогава, към 1:30 часа след среднощ, подсъдимият бил на посетители в къщата на вуйна си. На събирането участвали още татко му и приятелката му.

Четиримата разговаряли и се веселили, като купонът бил нагорещен от доста количество водка. Под въздействие на алкохола, нарушителят почнал да наскърбява и да се заяжда с татко си, който заспивал на масата. Обвинил го, че опипвал и " свалял “ гаджето му, като експанзията му била гарнирана със закани за разпра.

В един миг напрежението ескалирало и младият мъж се нахвърлил върху вуйна си и татко си, като почнал да ги удря с юмруци. След това взел лопата и траял да ги бие.

Двамата успели да избягат на двора, лелята потърсила помощ от шурей си, който пък звъннал на 112. Около 4:40 часа дошъл полицейски автомобил от районното в Карлово. Пострадалите чакали униформените на центъра на селото, защото били доста уплашени и обезпокоени. След като разказали за случката на чиновниците на реда, нарушителят бил задържан за 24 часа и му бил формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство. За установяване на наказването той бил изправен пред съда.

Пред магистратите мъжът не признал виновността си. Обяснил, че татко му се държал непочтено с приятелката му, скарали се, само че не бил нанасял побой на никого.

Въпреки това правосъдният състав решил, че следва да му бъде наложена санкция в размер на 300 лв.. Решението предстои на обжалване пред окръжния съд в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР