Млад и заможен бизнесмен се грижи за издръжката на Мария

...
Млад и заможен бизнесмен се грижи за издръжката на Мария
Коментари Харесай

Бизнесмен се настани в апартамента на Стоянка Мутафова

Млад и състоятелен предприемач се грижи за издръжката на Мария Грубешлиева – дъщерята на починалата Стоянка Мутафова. Той е наел второто жилище на именитата актриса, което тя приживе бе купила с капиталова цел и завеща на своята дъщеря. Муки прозорливо не го продаде, а стартира да го отдава чартърен, с цел да си обезпечава постоянни и постоянни месечни доходи. То се намира в елитна кооперация не къде да е, а в централния столичен квартал „ Лозенец “, където бе и жилището на Мутафова. В него дъщеря ѝ продължава да живее и до момента.

В последните няколко месеца притокът на пари към сметката на Муки бил секнал краткотрайно, тъй като не можела да си откри удовлетворителен наемател. Единственият ѝ различен приход е обществената пенсия, която взема заради липса на задоволително трудов стаж. Предишните две наемателки взели, че я прецакали. Изнесли се и я оставили на изсъхнало, а Грубешлиева дълго търсела човек, който да употребява парцела. Преди няколко седмици образован и млад предприемач показал интерес към жилището. Единственото му изискване било да не заплаща първи наем, а да направи опреснителен ремонт на жилището.
Дъщерята на Стоянка Мутафова не крие, че е признателна, че майка ѝ ѝ завещала солидно имане. С част от парцелите тя се раздели. Още през 2020 година Муки разгласи за обмен имот, платен от актрисата, в българското Сен Тропе – морският курорт Свети Влас. Земята бе на извънредно апетитно място – на височината над марината на братя Диневи и от нея се разкриваше невероятна панорамна панорама. Около имота имаше издигнати къщи, истински покои, владеене освен на родни баровци, само че и на съветски богаташи. Причината Грубешлиева да се раздели с парцела бе, че нямала нито предпочитание, нито опция занапред да строи вила там.

Според градската легенда Мутафова завещала на единствената си щерка крупна сума в банка и парцели. Най-скъпоструващият е апартаментът в „ Лозенец “, в който двете живееха, а в този момент Муки населява дружно с домашните си любимци. Жилището е на цялостен етаж, съставлява 3 жилището, слети в един, и се прави оценка на над 400 хиляди евро. Другият апартамент, който Грубешлиева е дала чартърен, е доста по-малък.

Още приживе пък Стоянка Мутафова се раздели с обичаната си дребна виличка в квартал „ Драгалевци “. През 2017 година тя я хариза за единствено 50 хиляди лв., откакто няколко пъти крадци атакуваха парцела. Освен това къщурката се нуждаела от доста сериозен ремонт и била безусловно пред разпад. За похлупак бе обладана и от неприятна сила, тъй като Мутафова два пъти падна и си счупи ръката в дворчето ѝ, където намираше успокоение и хладина в летните жеги.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР