Мизерия и нулева хигиена в хотел с категория 4 звезди.

...
Мизерия и нулева хигиена в хотел с категория 4 звезди.
Коментари Харесай

Мизерия и нулева хигиена в хотел с 4 звезди

Мизерия и нулева хигиена в хотел с категория 4 звезди. Ученици бяха настанени в окаяни стаи. За случая алармира една от майките на деца от столично учебно заведение, отишли на екскурзия в Русе. Нощувките трябвало да бъдат в един от влиятелните 4-звездни хотели в крайдунавския град. На място обаче действителността се оказала друга, твърди майката.

" Останахме разочаровани от изискванията. От петия до десетия етаж дограмата е нова. От 11-ия нагоре ситуацията е мизерна. Помолихме шефа на хотела да преместим децата в хубавите стаи. Оказа се обаче, че в града има фестивал и няма други свободни места. Обясниха ни, че част от парите, които сме платили, ще ни бъдат върнати ", съобщи учителят и началник на екскурзията Виктория Митова от 157 ГИЧЕ " Сесар Вайехо “ в ефира на  " Здравей, България ".

" Предложихме два разновидността за настаняване - единият в близкото село Нисово, а другият в хотел " Рига ". Те избраха " Рига ", тъй като е в центъра на града. Имаме подписан контракт с хотела, че децата се настаняват в нереновирани стаи. Наш представител беше там. Говорих с шефа, още до момента в който децата бяха на разходка. Имаше предложение да се реалокират в други стаи, само че те отхвърлиха ", коментира представителят на туристическата организация Деница Иванова. Тя добави, че това е бил единственият хотел, който е желал да одобри деца. " Практиката хотелите да не желаят да настаняват деца е всеобща ", каза още Иванова.

" При питане за настаняван
Министерството на туризма стартира инспекция по случая. " Стаите не дават отговор на нито една от категориите, които са избрани в закона за туризма. Бяхме уверени, че последните етажи не се оферират на туристи. По време на огледа установихме, че стаите са рискови ",  сподели Лиляна Арсова, представител на Министерството на туризма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР