Митническите служители от откриха недекларирана валута с левовата равностойност 410

...
Митническите служители от откриха недекларирана валута с левовата равностойност 410
Коментари Харесай

Иззеха недекларирани 210 000 евро на „Капитан Андреево“

Митническите чиновници от откриха недекларирана валута с левовата равноценност 410 724 лв. при инспекция на рейс, излизащ от страната, оповестиха от Агенция " Митници "

На 25 ноември, на " Капитан Андреево " идва рейс с непозната регистрация на път от Румъния през България за Турция, ръководен от румънски жител. Шофьорът и пасажерите декларирали, че нямат нищо за обявление.

По метода „ разбор на риска “ транспортното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която инспекторите виждат, че един от пасажерите се пробва да скрие под якето си черни полиетиленови пакети.
 Агенция " Митници "
При последвалия персонален обзор на мъжа - турски жител  се открива, че в пакетите са укрити  210 000 евро в банкноти с номинал 50, 100 и 200 евро . Общото количество на арестуваните пари е с левова равноценност 410 724 лв..

По бързо произвеждане на Районна прокуратура-Хасково е наказан турски жител. Съдът в Свиленград е наложил на мъжа наказване от 1 година и 8 месеца отнемане от независимост условно с 3-годишен изпитателен период. Подсъдимият е признал виновността си и определението на съда е окончателно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР