Митническите инспектори от отделението за „Оперативна дейност“ на ГКПП „Блаце“

...
Митническите инспектори от отделението за „Оперативна дейност“ на ГКПП „Блаце“
Коментари Харесай

Македонски митничари спипаха българин с 22 кг дрога на на границата с Косово

Митническите инспектори от отделението за „ Оперативна активност “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Блаце “ на границата с Косово е задържала в понеделник български автомобил, ръководен от български жители от с. Беляковец, община Велико Търново с 22 кг марихуана, скрити в особено приспособен тайник, предава македонското електронно издание „ Прес 24 “.

Изданието добавя, че преди започване на инспекцията българинът е твърдял, че няма нищо подозрително в автомобила. Проверката е осъществена по разбор на риска, като специалистите са разкрили особено приспособен тайник в шасито под предните седалки, написа " Фокус ".

Открити са 25 опаковки цялостни с тревиста маса, за която при тест е било доказано, че става въпрос за марихуана. Общото количество на опиатите е 22 кг.

Автомобилът и българският жител са арестувани, а съгласно поделението за следствие арестуваният е работил взаимно с косовски жител като се е съгласил да придвижи марихуаната против хонорар от 3 000 евро. На българския жител най-вероятно ще му бъде наложена краткотрайна мярка за неотклонение - 30 дни затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР