Мистериозният комарджия и пророк от Китай, който по-рано предсказа датата

...
Мистериозният комарджия и пророк от Китай, който по-рано предсказа датата
Коментари Харесай

Китайски пророк предсказа страшна съдба на света през идните 2 г.

Мистериозният комарджия и оракул от Китай, който по-рано предсказа датата на гибелта на кралицата на Англия и завоюва от това 850 милиона $, направи три нови оракулски залога.

Те съдържат „ плашещи предсказания “ за ориста на света. Според пророка през интервала от 2023 до 2025 година ще се случат ужасни събития.

Първото ще бъде самолетна злополука с пътнически аероплан. Пророкът сподели, че това ще се случи не по-късно от 1 октомври 2023 година

Второто събитие е гибелта вследствие на опит за ликвидиране на един от водачите на страните от НАТО. Датата на гибелта на неназования политик ще бъде идната година.

Третата прогноза се отнася до потреблението на нуклеарни оръжия и ще засегне огромен брой хора. Според предсказателя в една от страните ще има терористична офанзива, в която ще бъде употребена „ мръсна бомба “. Това ще стане преди 2025 година

Експертите означават, че необикновените проценти за букмейкърите не са нещо извънредно. В допълнение към „ плашещите прогнози “ (самолетна злополука на лайнер, опит за ликвидиране на един от политиците), букмейкърите одобряват залози, да вземем за пример, за събития като „ Владимир Путин е вечен човек “, „ Марк Зукърбърг е рептил “, „ Създаване на СССР-2 “, „ Използване на нуклеарни оръжия (всяко ниво) “, „ Тексас ще напусне Съединени американски щати “.

Освен това специалистите не изключват, че някои играчи са наясно с прогнозите, направени от екстрасенси и гадатели. По-специално, Крейг Хамилтън-Паркър, който е именуван „ новият Нострадамус “ в Обединеното кралство, също предсказа датата на гибелта на Елизабет II.

А преди този момент се сбъднаха прогнозите му за пандемията, Брекзит и избирането на Доналд Тръмп за президент, напомня curiousfact.ru. Крейг даже имаше привидение за крал Чарлз. Екстрасенсът сънувал яйца. Първоначално той не разбра какво може да значи видението и няколко седмици по-късно Чарлз беше замерян с яйца по време на посещаване в Йорк.

Превод:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР