Мистериозен висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал

...
Мистериозен висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал
Коментари Харесай

Това ли са предложенията на Запада към Путин? Донбас в замяна на Крим и НАТО

Мистериозен върховен съветски боен, който стои зад известния Телеграм канал Генерал СВР и поддържа постоянна аудио графа в YouTube с механично преправен глас, разгласи какви “предложения за мир ” е сложил Западът на съветския президент Владимир Путин, заяви OFFNews.

Според информацията офертата е получена през страна медиатор в четвъртък и като цяло е с много тежки условия за Кремъл.

“Мирното предложение ” има следните контури: Русия изтегля войските си от окупираните територии на Украйна и разрешава на украинските въоръжени сили да доближат държавните граници. Крим е изваден от уравнението за седем години. Русия получава гаранции, че Украйна няма да се причисли към НАТО в продължение на седем години ”, написа Генерал СВР.

Според него друго изискване пред Москва е Кримският полуостров да се демилитаризира изцяло и там да има единствено леко стрелково оръжие. Кремъл би трябвало да изтегли неотложно съветския Черноморският флот от територията на полуострова.

“В допълнение към това се основава демилитаризирана зона на сухопътната граница на Русия с Украйна и на Република Беларус с Украйна. На 100 километра във вътрешността се не разрешава разполагане на съветско тежко въоръжение ”, оповестява още Генерал СВР.

Според информацията му
гаранти за установяването на мир сред Русия и Украйна ще бъдат 6 страни,
които са подготвени да дефинират и управляват гаранциите за взаимно ненападение.

В препоръчаната “сделка ” влиза и Приднестровието. Регионът, в който има и плътно българско малцинство, минава под контрола на Молдова.

Според Генерал СВР “Путин е бил настоятелно посъветван да не отхвърля предлагането, а да “грабне ” шанса, който му се дава, без да трансформира концепцията на главните точки на предлагането ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР