Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да

...
Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да
Коментари Харесай

Премиерът Янев: Трябва да бъдем търпеливи и да оставим партиите да си свършат работата

Мисля, че би трябвало да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат уповавам се в идващите дни. Това съобщи служебният министър-председател Стефан Янев.

Според него ще се получи " градивен разговор ". Така че дано да ги оставим да работят на мира и да не даваме в профил предписания какво по какъв начин би трябвало да се случи, сподели министър председателят.

Той назова " екзотична " концепцията служебният кабинет да остане на власт, тъй като това решение би трябвало да мине с гласоподаване през Народното събрание.

" Преди да се стигне до гласоподаване в Народното събрание, допускам, че би трябвало да се мине през едни доста сложни договаряния, които на първо място ще бъдат договаряния за коалиция, която да предложи нещо сходно ", сподели Янев.

Премиерът прикани да не се спекулира към случая при Шабла с падналия МиГ-29, тъй като следствието продължава.

Премиерът е на посещаване във Варна, където ще участва на Националното военноморско обучение с интернационално присъединяване " Бриз 2021 ". В Деня за високопоставени посетители и медии на националното военноморско обучение ще участват министърът на защитата Георги Панайотов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР