Мисля, че ще има правителство този път. ГЕРБ е водещата

...
Мисля, че ще има правителство този път. ГЕРБ е водещата
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Този път може да има правителство

" Мисля, че ще има държавно управление този път. ГЕРБ е водещата мощ, Бойко Борисов като човек с доста политически опит, вътрешен глас и усет, подава ръка към. Политическа партия не я поемат. Движение за права и свободи съгласно мен ще поеме тази протегната ръка, Българска социалистическа партия подозрително, само че не е изключено. Но дали ще се случи или не не мога да бъда сигурен ", предвижда пред Euronews Bulgaria проф. Огнян Герджиков - някогашен длъжностен министър председател и някогашен ръководител на Народното събрание.

" Мисълта за страната би трябвало да е водеща. Нека забележим огромните страни по какъв начин вършат такива обединения. Вторият мандат съгласно мен няма да успее. Според мен, в случай че се стигне до трети мандат, президентът още веднъж ще го връчи на Българска социалистическа партия ", счита той.

Според Герджиков, служебните държавни управления се оправят добре, президентът не надвишава Конституцията.

По думите му, бъдещият министър председател би трябвало да е човек със сериозен политически опит, само че да не е привързан с някоя партия в този момент или да има сериозен управнически опит.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР