Мисля, че отново трябва да стъпим на това, което казаха

...
Мисля, че отново трябва да стъпим на това, което казаха
Коментари Харесай

Борисов за дерогацията: Ако ГЕРБ мръдне от позицията си, подавам оставка

„ Мисля, че още веднъж би трябвало да стъпим на това, което споделиха от Европейска комисия и европейския комисар – колкото може най-скоро да влезе в действие “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка днешното гласоподаване за отпадане на дерогацията за „ Лукойл “.

Припомняме, че след изказване на Кирил Петков в Брюксел, че той персонално спирал съветския нефт у нас, ръководителят на енергийна комисия Делян Добрев внесе още веднъж Законопроект за мигновено отпадане на дерогацията.

„ Искаме да дадем опция на господин Кирил Петков да гласоподава този път вярно. След като два пъти гласоподава „ срещу “ отпадане на дерогацията, виждаме, че е размислил и в този момент може да гласоподава „ за “, съобщи преди дни Добрев.

Борисов напомни, че групата депатутати от ГЕРБ не на се отмятали, когато е имало контрактувани законопроекти с ПП-ДБ. Той даде образец с вчерашния за Черноморието, който бил извънредно значим за Кирил Петков, защото имало доста хора на Корал, които го обичат. Борисов даде и други образци, по тази причина че ГЕРБ не се отмятат от думата си.  

„ ПП-ДБ не би трябвало да се тормозят, в случай че тя влезе незабавно. Гарантирам, че, в случай че влезе незабавно, ГЕРБ няма да мръдне от позицията си. Ако мръдне, депозирам оставка от партията ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР