Мисля, че ключовото е избора ва варненци и желанието им

...
Мисля, че ключовото е избора ва варненци и желанието им
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна: Няма да има чистка в администрацията

" Мисля, че основното е избора ва варненци и желанието им за смяна. Те не желаеха това ръководство, поради което Варна изостана от огромните градове през последните години, те желаеха ново ръководство ", съобщи в ефира на бТВ новият кмет на Варна - издигнатият от ПП-ДБ Благомир Коцев.

" Най-важните промени са да се оправи чистотата на града, да се завършат ремонтите, стартирани от остарелия кмет ", уточни Коцев, като добави, че " ще работим и за възстановяване на градския превоз, както и за повече зелени площи, които понижиха от презастрояването ".

Кметът ще вкара и приемен ден. " Да, това е първото, което ще направя – приемен ден най-малко един път на месец, ще вършим такива и в другите елементи на града, с цел да може и жителите, които са да вземем за пример трудноподвижни, въпреки всичко да имат опция да участват ".

Коцев е безапелационен, че " няма да има чистка в администрацията, ще създадем мониторинг. Всеки, който е експерт, ще остане. Аз стартирам със 100% доверие към всички ".

За Коцев това, че общинския съвет е фрагментарен, не е мотив за терзание, защото това значи, че " няма да има превес на една партия ". " Ще предложа там избрани неща, които варненци желаят, ще забележим по какъв начин се гласоподава, ще работим транспарантно, с цел да могат да знаят хората кой работи за Варна и кой не ", разяснява още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР