Мислите си, че жестокостта е запазена марка само на мъжете?

...
Мислите си, че жестокостта е запазена марка само на мъжете?
Коментари Харесай

Дамите от тези 4 зодии са кошмар! Бягайте от тях

Мислите си, че жестокостта е запазена марка единствено на мъжете? Дълбоко грешите!

Някои дами са толкоз нападателни, че са подготвени да влязат в пряк конфликт с най-коравосърдечните господа, с цел да им лишават купата. И като към всичко това прибавим женското лукавство и непрестанно изменящите се настроения, ще разберете, че да живееш с такава кръвожадна дама въобще не е безвредно!

Оказва се, че зодиакалният знак оказва огромно въздействие върху характера на дамите. Днес ще разберем представителките на кои зодии са толкоз жестоки, че са в положение да трансфорат живота на мъжа до себе си в голям призрачен сън!

5. Рак

Представителките на зодия Рак се считат за пример на нежността и женствеността и несъмнено ви е необикновено мъчно даже и за момент да си ги визиите като злобни и жестоки дами. Въпреки това Раците попадат в този лист. И несъмнено има за какво. Веселите и безгрижни представителки на този знак са извънредно темпераментни и единствено една погрешна дума може да ги накара да пламнат като съчка. А да ги успокоите няма да е по никакъв начин елементарно.

Представителите на тези зодии са същински огън в леглото

Освен това Раците умеят доста добре да вършат от мухата слон. Дамите от тази зодия са доста сръдливи. Мъжете, които са осведомени с тази им специфичност, би трябвало да знаят, че ще получат амнистия, откакто със седмици и месеци са молели за нея на колене. Вярно, сърденето им е по детски и наивно и в случай че дамата Рак реши да си го върне, отмъщението й няма да е грубо.

4. Дева

На пръв взор Девите като че ли са знак на грижата и домашния уют. Отчасти това е по този начин, само че единствено най-близките им хора знаят, че дамата Дева е същински тиранин. В дома си тя е господарят и всичко живо би трябвало да й се подчинява. Онези, които се окажат под един покрив с представителка на този зодиакален знак, ще бъдат подложени на всекидневен гнет.

Девата не е зложелател, който удря един път, а споменът остава за цялостен живот. Тя ще ви нанася ежедневни удари посредством саркастичните си забележки на всеослушание, правейки ви за смях пред всички хора.

Всичко, от което се нуждае дамата Дева, са вашите извинения и смирение. Когато ви трансформира в чинно кученце, ще отпусне малко примката към врата ви. Единственият метод да избегнете подобен процес на събитията, е да бягате от Девите с всички сили или най-малкото да ги държите на разстояние от себе си.

3. Козирог

Проницателните и леко хладни представителки на зодия Козирог по принцип мъчно позволяват мъж до себе си. За задачата той би трябвало да дава отговор на съществени критерии, да бъде съответен, непосредствен и безусловно открит. Такъв мъж непрестанно би трябвало да се огъва пред своята жена. Ако стартира да й се опълчва, ще стане ужасно.

Козирозите са жестоки и бездушни и с необикновено твърдоглавие ще пречупват волята на колегата си, употребявайки даже неразрешени способи.

Освен това, Козирозите не се славят с кой знае какъв разсъдък и по тази причина постоянно си разрешават да употребяват физическа мощ против съперника си.

2. Овен

Само за секунди дамата Овен може да се трансформира от радостна и жизнерадостна приятна събеседничка в нечовечен агресор. Тя е обаятелна и доброжелателна, само че единствено до момента в който не се сблъска с някакъв проблем. Само й откажете нещо, за което ви е помолила, започнете да й пречите, кажете й в очите, че желаете да се разделите и ще видите в какъв агресор може да се трансформира.

Заслепяващата гняв, в която изпадат представителките на този зодиакален знак, може да докара до плачевни последствия. Затова и не си коства да й отказвате и да употребявате безапелационен звук в диалозите си с нея. За такива моменти би трябвало да се подготвяте авансово, изглеждайки острите ъгли и наложително да предложите съответна опция.

1. Скорпион

Жената Скорпион е не просто жена, а същински капан. Тя е необикновено притегателна персона, само че попадайки под въздействие на чара й, ще се окажете в същински клещи. Това е извънредно сериозен противни и злобен зложелател, по тази причина и вървейки против такава дама, би трябвало да знаете, че тя няма да отстъпи, до момента в който не ви унищожи изцяло.

За представителките на този зодиакален знак няма половинчати неща. Те или обичат с цялото си сърце, или ненавиждат от дъното на душата си. Това е преобладаващ знак, което значи, че тя постоянно ще бъде водачът в фамилията. Живеейки с такава жена, ще бъдете заставен да се съгласявате с всичките й решения, да споделяте с нея всичките си проекти и да казвате къде се намирате всякога, когато тя попита. Жената Скорпион не търпи произволи и наложително ще откри метод внимателно, само че задоволително грубо да постави половинката си в комфортни за нея рамки.

А най-безумното нещо, което можете да извършите в живота си, е да й изневерите. Уязвена, тя ще ви отмъщава, до момента в който жилото й не прониже сърцето ви. И няма да ви даде никакъв късмет да я помолите за амнистия!

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР