Мислехме си, че наградите "Златен глобус" ще са най-голямото модно

...
Мислехме си, че наградите "Златен глобус" ще са най-голямото модно
Коментари Харесай

Наградите Еми 2019: Звезден блясък и стил

Мислехме си, че премиите "Златен глобус " ще са най-голямото фешън събитие на годината, само че явно сгрешихме.

Церемонията по присъждането на премиите "Еми " на 22 септември се трансформира в истински панаир на суетата, в който звездите още веднъж се развихриха и демонстрираха жанр, грациозност и щипка изобретателен и ексцентричен метод.

За тези, които не внимават, "Еми " е американско телевизионно отличие и се счита за най-престижното в света, съизмеримо с "Оскар " за киното и "Тони " за театъра. Първата премия е връчена през 1949 година в Холивуд.

Припомнете си кои бяха сериалите с най-вече номинации за премия "Еми " тази година ТУК >>>

Големите спечелили тази година са сериалите "Game of Thrones ", "Чернобил " и "Fleabag ".

Сериалът "Игра на тронове " завоюва премията "Еми " за най-хубав трагичен ефирен сериал, съобщи Асошиейтед прес. Осмият сезон на хитовия сериал на телевизия НВО печели за четвърта година. Това беше едвам второто му отличие за вечерта, макар че получи номинации в 32 категории.

Вижте в нашата изложба кои звезди привлякоха най-голямо внимание с избора си на облекло и не оставиха нито почитателите, нито сътрудниците си равнодушни.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен Обратно в час Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен  Как да възпитаме четящи деца? Обратно в час Как да възпитаме четящи деца?  7 основателни аргументи, с цел да си лягат децата в точния момент Обратно в час 7 основателни аргументи, с цел да си лягат децата в точния момент Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР