Мисията на Къщичка е да организира креативни събития за деца

...
Мисията на Къщичка е да организира креативни събития за деца
Коментари Харесай

„Къщичка“ кани на ”Детски фестивал за двигателна култура, изкуства и практики за живот с нулев отпадък”

Мисията на ”Къщичка ” е да провежда изобретателни събития за деца и родители, ориентирани към тяхното рационализиране, развиване и развлечение. Първото такова събитие е ”Детски фестивал за двигателна просвета, изкуства и практики за живот с нулев боклук ”, което не би трябвало да пропускате тази събота, 9 ноември.
Какво не е за изпускане?

Богатата палитра от занятия и занимания за всички възрасти.

Основните тематики в стратегия са ориентирани към опознаване и развиване на двигателната просвета, креативните гении и положителните практики за живот с нулев боклук. Стремежът на “Къщичка “ е да събере на едно място експерти в разнообразни сфери, деца и възрастни, като това не е единствено с развлекателна цел, а с просветителна и сплотяваща.

„ Къщичка “ твърдят, че всички дружно ща се забавляват, до момента в който учат нови и забавни неща, а по този начин се основава общественост обединена към концепцията за по-красив, въодушевяващ, чист и пъстър свят.

В целодневната стратегия са включени занимания по йога за мама и бебе, цигулкова приказка, актьорски тренинг за деца и родители, арт работилници, занимания за дребни готвачи, спектакъл на сетивата и още изненади.

Събитието на 9.11.2019 година ще е от 10.30 до 19.30 часа, а мястото – София, Зона Б-5, ул. „ Камен Андреев “ 15-17.

Подробности за фестивала, цялостната стратегия и по какъв начин да купите билети за него може да откриете на страницата на „ Къщичка “ във Facebook или непосредствено от поканата за събитието. Не пропускайте още, че компанията провежда детски фестивали, фирмени събития и завършения с задача.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР