Миша се ожени на 25 години по любов: съпругата му

...
Миша се ожени на 25 години по любов: съпругата му
Коментари Харесай

Той напусна жена си и стана щастлив!

Миша се ожени на 25 години по обич: брачната половинка му Настя беше по едно и също време красива, икономична и интелигентна. Като цяло, фантазията на всеки мъж. Техният брак не се открояваше изключително: обичай, работа, потребителски заем с ипотека. Те не бързаха да имат деца, пък и след четири години брак дружно Миша подаде молба за бракоразвод.

Настя е шокирана, прави нервности, обажда се на родственици и другари да го „ вразумят “ този простак. Но Миша беше убеден в своето решение и спря да поддържа връзка с тези, които се опитваха да го убедят.

Мнозина смятаха, че Миша е позволил неточност, само че както се оказа, разводът беше в негова изгода. Той смени работата си за по-високоплатена работа, взе заем за апартамент, стартира да учи британски и да пътешества по света. И не на екскурзии за 2 седмици, а за по-дълъг престой от 2-3 месеца. През това време дава чартърен ипотекирания апартамент.

Настя беше изрично срещу всичко това. Когато Миша си мислеше да смени работата, тя му промиваше мозъка, че по този начин или другояче няма да го вземат на високоплатена работа, по тази причина би трябвало да се радва на това, което има.

Когато той предложи да вземат потребителски заем за апартамент, тя го плашеше с високите проценти и бедността. Не искаше да чува и за пътешествия – толкоз доста неудобства основават. А да научи британски – това са време и пари, а за нея е задоволително да знае „ One coffee, please! “

Настя се оказа от тази категорията хора, които убиват непознатите фантазии. Когато някой им опише за фантазиите си, те стартират да убеждават събеседника си, че всичко това е толкоз мъчно и невероятно.

Такива хора „ събарят “ всички, които са в близки връзки с тях. Постоянната връзка с тях е изпълнена с обстоятелството, че рано или късно те ще ви убедят в това, че вашите фантазии са прищявки и нищо повече. Те могат да унищожат вярата ви в себе си, да намалят самочувствието ви и даже да ви провокират меланхолия.

Ето за какво от такива хора би трябвало да се пазите. И ето за какво Миша се разведе със брачната половинка си. След развода той стана доста по-щастлив, тъй като нямаше кой да убива фантазиите му. Щастливите връзки са вероятни единствено с тези хора, които ви поддържат. И в случай че сте съборени, то това към този момент не е връзка, а тресавище.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР