Мисълта, че за всеки човек се грижи ангел хранител ни

...
Мисълта, че за всеки човек се грижи ангел хранител ни
Коментари Харесай

11 знака, че ви е посетил ангел хранител

 ангел-хранител-бяло-перо

Мисълта, че за всеки човек се грижи ангел пазител ни внушава успокоение и вяра. Някои хора са на мнение, че ангел хранителят е създание, което се грижи за нашето благоденствие. Други имат вяра, че зад такива хранители се крият някои от умрелите ни родственици, които ни водят и пазят.

За тези, които имат вяра в съществуването на ангели хранители е доста мъчно да схванат дали той в този момент е до тях или не е. Но от години хората споделят наблюденията си по тази тематика:

Ангел ви навестява насън

Сънищата постоянно се възприемат в качеството на прозорец за душата, само че сънят може да покаже, че някъде покрай вас се намира и вашият ангел пазител.

Ангелът може да ви посети насън, с цел да даде знак, че е наоколо и че ви наглежда. Понякога по този метод те могат да ви предадат някакво обръщение, а от време на време просто демонстрират своето наличие.

Странни цветни кръгове пред очите

Ако по незнайни аргументи внезапно видите ярка светлина или страни цветни кръгове, то може да ви се стори, че това е зрителна машинация. Но в действителност някои хора считат, че по този начин виждаме придвижването на ангели.

Може да забележите страни светещи кръгове в всекидневието си или на фотоси до вас Мнозина считат, че това са неповторими светлини, които са знак, че вашият ангел пазител е до вас.

Внезапна сладка миризма

Ако внезапно усетите прелестен сладостен мирис, само че не знаете от кое място идва, това е един от признаците за наличието на ангел наоколо.

Много от вярващите в ангели споделят, че тези сладки миризми са знак, че вашият ангел пазител се пробва да доближи до вас и демонстрира, че е тук. Понякога миризмата може да е на вкусно ядене, цветя или прелестен парфюм, които ваши умряли родственици са употребявали.

Намирате бяло перо

В една от книгите си за ангелите пазител създателят Джеки Нюкомб споделя, че бялото перо е безвреден и елементарен метод на ангела да намекне на човек за своето наличие. Според създателя, това е един от най-разпространение знаци от ангели. Може да намерите бяло перо изцяло инцидентно и на ненадейно място.

Детето ви вижда нещо, което вие не може да видите

Мнозина имат вяра, че децата и домашните животни имат способността да виждат ангели-хранители, даже когато възрастните не ги виждат. Казват, че ангелите успокояват децата, когато те капризничат.

Може би забелязвате, че вашето хлапе се взира деликатно в някоя точка или се усмихва на празно място, като че ли има някой там. Това може да бъде знак за наличие на ангел.

 ангели-знаци

Виждате ангели в облаците

Като деца доста от нас разглеждаха причудливите форми на облаците. Някой виждаше животни, различен – предмети. Ако постоянно ви се коства, че облаците наподобяват на ангел, това може да е знак за наличие. Понякога подобен знак може да бъде облак, напомнящ сърце или други предмети, които са ви приятни и значими за вас.

Забелязвате числата на ангела в елементарни неща

Според създателите, които се занимават с тази тема, ангелите постоянно се пробват да привлекат вниманието на хората благодарение на инцидентно попаднали ни пред очите цифри на ангела. Това могат да бъдат значими за вас цифри, дати или повтарящи се необикновени цифри 333, 11:11 и т.н, Ако постоянно ви попадат пред погледа, знайте, че ангелът ви пазител е някъде там.

Внезапна смяна на температурата

Много хора приказват за такова събитие като неочаквана смяна на температурата. Това може да бъде ненадейно чувство на мраз или топлота по цялото тяло. Много хора възприемат това като благ знак.

Чувате приглушени звуци

Естествено, ние е можем да поддържаме връзка с ангелите, нно това не им пречи да се пробват да ни кажат нещо. Някои са уверени, че странните приглушени звуци, които се появяват посред тишината по незнайна причина, могат да са симптом за това, че вашият ангел пазител се пробва да ви каже нещо.

Усещане за наличие

Навярно мнозина са изпитвали възприятие, като че ли някой е наоколо, даже когато стаята е изцяло празна. Много хора са на мнение, че това е още един знак.

Внезапна топлота на върха на главата

Смята се, че неочакваното чувство на топлота на върха на главата може да приказва за наличие на ангел. Според някои тази област е обвързвана с ореола на ангела и посредством нея той може да се обръща към индивида.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР