Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова записа видео в Тик-ток,

...
Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова записа видео в Тик-ток,
Коментари Харесай

Мис Стара Загора: В града от 2015 г. насам е така – голи снимки, остригване, побой, публичен линч

Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова записа видео в Тик-ток, в което твърди, че доста девойки в родния й град са имали жестоката орис на 18-годишната Дебора - остригвани, пребивани, насилвани, обиждани. Гаврите с тях и техни голи фотоси и видеа пък се разпространявали в телеграм групи.

 

" Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора... Да, от Стара Загора съм, доста добре знам за кого става въпрос и несъмнено имам какво да кажа. Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора. Това е нрав. (Знаете ли още какъв брой девойки има? Защо трябваше да се стигне до тук, с цел да може да стартира да се приказва за това нещо? Защо?

 

Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, тъй като е типично по старозагорски. Голи фотоси се популяризират на девойки. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи девойки в Стара Загора, тъй че всичко в този живот се връща...

 

Кой ги основава всички тия изроди ли? Ами ние - дамите, най-много. Защото в Стара Загора е достижението на живота ти е да си с защита, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, когато гаджето ти е защита... Знаете ли какъв брой остригани имаше, знаете ли какъв брой пребити имаше? Знаете ли какъв брой градски митове има? ", разяснява в клипа си Божидара Овчарова.

Инфо: dir.bg

Тагове: Божидара Овчарова Мис Стара Загора 2018 Дебора насилвани обиждани остригвани Георги Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР