Мис Израел 2013 Тити Айно отправи остри критики към движението

...
Мис Израел 2013 Тити Айно отправи остри критики към движението
Коментари Харесай

Бивша Мис Израел: Black Lives Matter са лицемери

" Мис Израел " 2013 Тити Айно насочи остри рецензии към придвижването Black Lives Matter ( " Животът на чернокожите има значение " ) поради мълчанието им във връзка убийството на цивилни евреи, осъществено от палестинската терористична формация Хамас на 7 октомври.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 567
Първата чернокожа жена, спечелила купата най-красива гражданка на Еврейската страна, сподели пред Фокс нюз: Гледах репортаж по какъв начин на събитие на Black Lives Matter на 7 октомври в Чикаго се вееха палестински флагове и се носеха плакати в поддръжка на Палестина.

" В същото време обаче никой от участниците в мероприятието не обели и дума за хилядите мирни израелци, убити по-ужасен метод, ранени, изнасилени и отвлечени ", сподели още Айно.

" Това съгласно мен е, меко казано цинично ", добави тя.

На въпрос дали счита Black Lives Matter за мошеници някогашната " Мис Израел " отговори: Мисля, че те са лицемери. " Животът на чернокожите има значение " за тях е куха фраза.

Тити Айно е родена през 1991 година в Етиопия в семейство на евреи и от десетгодишна възраст живее в Израел. Тя с изключение на присъединяване си в състезания за хубост, шоута е известна е защитничка на правата на етиопските евреи, репатрирали се в Еврейската страна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР