Мис България Радост Тодорова, която през 2015 г. представи страната

...
Мис България Радост Тодорова, която през 2015 г. представи страната
Коментари Харесай

Мис България 2015 се омъжи за капитана на националния ни отбор по футбол

Мис България Радост Тодорова, която през 2015 година показа страната ни повече от почтено на втория максимален конкурс за хубост в света - Мис Вселена, се омъжи.

Красивата врачанка разгласи, че е сключила брак с обичания си - капитанът на футболните ни национали Георги Костадинов, като даже сподели и фотография от сватбата.

Двамата са се венчали в ритуален дом в София, като не са вдигали обилни тържества. Въпреки това моделът декларира, че ще отпразнуват сватбата си най-малко още един път. 

" Вече публично сме семейство Костадинови, а ще си го отпразнуваме на огромна морска женитба в Царево, когато му пристигна времето. Няма да му се размине на Костадинов единствено с една рокля ", намига Мис България Вселена 2015. Тя обаче не пропусна да изрази и щастието си от огромното житейско събитие. " Доживях да харесам цялото си име с тази прелестна фамилия - Радостина Костадинова. На всеки поисквам подобен човек до себе си, какъвто е Георги за мен. И двамата ви благодарим за благите думи. ", написа още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР