Мирослав Костадинов, по-известен като Миро, умили потребителите на Instagram, като

...
Мирослав Костадинов, по-известен като Миро, умили потребителите на Instagram, като
Коментари Харесай

Няма да познаете, че това е Миро

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро, умили потребителите на Instagram, като преди броени минути се появи като дете. Всъщност, това е първата фотография на 45-годишния артист.

На черно-белия кадър изпълнителят е доста сладостен, което считат и неговите почитатели: " За гушкане и ощипване на бузките ", " Бог, си знае работата! От дребен харизматичен! ", " Хубаво момче ".

Ето и какво изясни Миро за самата фотография: " Това е първата фотография в живота ми. Харесва ми рибката на дрехата… За мен е знак, въпреки и несъзнателен тогава от майка, която е дала заричане на Бог да Му послужвам, в случай че избави живота ми. (Внимавайте с обещанията:)) Снимката е незабавно след изписване от болница след съвсем съдбовен случай. Тук съм на 1 година и половина ".

Не е загадка, че артистът, родом от Добрич, е доста религиозен. Преди време той показа пред Гала, че точно вярата му е помогнала да преодолее алкохолната си взаимозависимост. Тогава Миро сподели, че е получил помощ " от небето ", с цел да се оправи с компликациите в живота си, които са го тласнали към бутилката.

" Аз се пробвах дълги години да спра алкохола, само че успявах за доста малко време, а по-късно се завръщах към този табиет. Не е обвързвано с това, че искаш толкоз да пиеш, а че си трагичен, в меланхолия си... Моята работа е обвързвана с това да съм сред пиещи хора и всеки желае да те почерпи. "

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР