Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует Каризма,

...
Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует Каризма,
Коментари Харесай

Миро Каризмата чукна 46 в Рим, изглежда по-добре от всякога

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует „ Каризма ”, навърши 46 години. Певецът означи персоналния си празник със брачната половинка си Ели Златанов в Рим. Той е удовлетворен, че напредването на възрастта не се отразява нито на визията, нито на силата му. „ Чувствам се по-добре от всеки път! ”, безапелационен е изпълнителят.
Въпреки че към този момент гони 50-те, Миро се старае да поддържа добър външен тип. Покрай пандемията и застояването у дома той бе поналял снага, само че в този момент е стопил непотребните тлъстини и е подготвен да посрещне летния сезон. Костадинов нееднократно е показвал по какъв начин тренира във фитнес залата, пускал е и по-разголени фотоси в мрежата, с цел да демонстрира новото си тяло.

Освен спорта, артистът си е намерил и друго занятие за свободното време. Той отглежда домати в двора си. Така си обезпечава свежа продукция, която му разрешава да пази линия. Неотдавна Миро имаше съществени проблеми с алкохола и опиатите, само че в този момент се старае да води здравословен метод на живот, да употребява единствено домашно приготвени ястия и да остави нездравословните привички в предишното.

Костадинов самичък е разказвал за своята привързаност към спиртните питиета и за битката си с порока. По думите му се е справил с помощта на Бог, който му дал сили да се отърве от зависимостта. Докато бил пияч,  изпълнителят пиел всеки ден по доста. С лекост обръкал по бутилка уиски всяка вечер, а един път се натровил, откакто пресушил близо 2 литра водка. Случвало се да използва и неразрешени вещества, най-много преди участия. Тогава прибягвал до опиатите за повече сила и за разпределяне на напрежението. Миро не крие, че е шмъркал кокаин – от време на време си поръчвал по 5 грама дневно. В в един интервал прекалявал с амфетамини и хапчета екстази и най-малко два пъти е бил на косъм от съдбовни последици.

Музикантът е споделял, че преди няколко години със брачната половинка му Ели Златанов пътували до Гренландия, само че той по този начин и не съумял да се наслаждения на Северното зарево, тъй като бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – изменчив. Жена му Ели даже не подозирала, че има съществени проблеми – фантазирала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници . „ Външно можех да се притежавам и като че ли изглеждах като леко почерпен човек, който е развеселен. Но истината беше ужасяваща ”, прям е изпълнителя.

Известно е, че Миро и формалната му брачна половинка живеят разграничени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се единствено по празници и почивки. По думите му фамилията им не е общоприетоо, само че са намерили метод да се напаснат към обстановката и са удовлетворени от живота си.

Заради дистанцията и работата си в британската столица Ели не била неразделно до брачна половинка си по време на рецесиите му и не знаела за казуса му с алкохола. Той съзнателно криел от нея, с цел да не я тревожи. Искал самичък да премине през това тестване и със лични старания да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал религиозен – с доста молебствия и непоклатима религия се измъкнал от дупката.

Запознанството на Миро със брачната половинка му е доста любопитно. Те се срещнали за първи път преди цели 15 години след концерт на дует „ Каризма ” в Лондон. След последното осъществяване дамата се доближила до масата на артиста и предизвикателно извадила цигара от кутията му, а след това му поискала огънче. Понечила да седне на стола до него, само че паднала на земята и провокирала плевел смях у всички присъстващи. Като един същински джентълмен, изпълнителят незабавно й оказал помощ да се изправи. Така се срещнали, а след това се сближили и сред тях се зародило откровено другарство.

Знае се, че брачната половинка на Миро поддържа висок стандарт на живот, с помощта на сполучливия си бизнес. Тя е индивидът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, въпреки че двамата се виждат главно по празниците, а останалото време прекарват разграничени. Според клюките обаче артистът я употребява като заслон, а в това време се отдава на инцидентни случки с разнообразни мъже и дами. Ако се има вяра на мълвата, в София изпълнителя има връзка с един от танцьорите в балета си и даже живеел с него в къщата, платена от наивната му
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР