Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма, сключи брак с

...
Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от Каризма, сключи брак с
Коментари Харесай

Защо Миро Каризмата и жена му не искат деца?

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „ Каризма ”, подписа брак с партньорката си Ели Златарев преди 5 години на гръцкия остров Корфу. Семейството обаче по този начин и не се реши да има деца. Отглеждането на бебета очевидно не е приоритет за съпрузите, макар че и двамата от дълго време са трансферирали 40-те.

Миро нееднократно е признавал, че с бизнесдамата живеят разграничени и не се знае дали въобще в миналото ще се съберат под един покрив. „ Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да стартираме да събираме пари за oбщо жилище, само че аз имам доста необятни пръсти. Харча много за музика. ”, споделял е артистът преди време. С тези думи той единствено удостовери слуховете, че въобще не му е значимо да бъде непрекъснато с Ели.

Говори се, че брачната половинка на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, с помощта на сполучливия си бизнес в британската столица. Тя е индивидът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, въпреки че се виждат главно по празници, а останалото време прекарват разграничени.

Клюката гласи, че Миро употребявал Ели като заслон, а в същото време се отдавал на случки със инцидентни мъже и дами. Фактът, че с партньорката му живеят в разнообразни страни, идеално го устройвал. Така имал свободата да прави каквото си желае в нейно неявяване.

Въпреки че възрастта на артиста напредва, той не възнамерявал да основава правоприемник, издават хора от обкръжението му. Съпругата му също е трансферирала 40-те, само че и тя не напирала занапред да става майка. „ По едно време много се бяхме тормозили, тъй като имахме подозрение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се - не мисля, че сме подготвени. Децата не са ни приоритет! ”, искрено е споделял изпълнителят на „ Август е септември ”.

Интересна детайлност е, че Миро и Ели към момента не са легализирали брака си у нас и двамата се водят женени само на гръцка територия. „ Ние направихме единствено църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не го легализирахме в България, тъй като, по този начин или другояче, ние се усещаме като семейство ”,  коментирал е Костадинов.

Сватбеното празненство на Каризмата било проведено единствено за два месеца, а гостите наброявали към 150. Първоначално съпрузите желали да се венчаят в стеснен фамилен кръг, само че след това размислили и организирали обилна гала. Наложило се преди този момент Миро да се покръсти в православен храм, с цел да може да подписа църковен брак. „ Аз съм доста набожен, само че по разнообразни аргументи до оня миг не бях кръстен ”, разказвал е артистът.

Бракът си с Ели той възприемал като естествено продължение на връзката им. Не й предложил по сантиментален метод, нито паднал на колене с пръстен в ръка, само че от много време желал да узакони връзките си с нея, които почнали преди цели 16 години.

Миро и житейската му партньорка се срещнали на концерт на дует „ Каризма ” в Лондон. Следпоследното осъществяване бизнесдамата се доближила до масата на артиста и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче, а когато се пробвала да седне на стола до него, паднала на земята и провокирала плевел смях у всички присъстващи. Костадинов обаче незабавно й оказал помощ да се изправи. От дума на дума доста се харесали и почнали да поддържат връзка.

Нежеланието на Миро да има деца може и да се дължи на обстоятелството, че до неотдавна той бореше съществени проблеми с алкохола. Певецът нееднократно е споделял за пристрастеността си към спиртните питиета. След следващото извънредно тежко пиене обаче взел решението да загърби  порока. По думите му се е справил с помощта на Бог, който му дал сили да си стъпи на краката.

До моментът на прозрението Костадинов изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал на разположение. Случвало се да използва и наркотични субстанции. Преди участия също прибягвал до чашката за разпределяне на напрежението.

Музикантът е разправял, че преди няколко години със брачната половинка му пътували до Гренландия, само че той по този начин и не съумял да се наслаждения на Северното зарево, тъй като бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – изменчив. Ели обаче не подозирала, че мъжът й има чак такива проблеми – фантазирала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. Заради работата си в Лондон тя не била неразделно до него  по време на рецесиите му. Миро пък съзнателно криел от нея, с цел да не я тревожи. Искал самичък да премине през това тестване и със лични старания да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е доста религиозен – с непрестанно молебствия и непоклатима религия във Всевишния се измъкнал от дупката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР