Миро Дзвера нанесе последен, финален удар по половинката си Мария Бизнесменът,

...
Миро Дзвера нанесе последен, финален удар по половинката си Мария
Бизнесменът,
Коментари Харесай

Миро Дзвера закла Мария!Взе й това, с което не спираше да се фука

Миро Дзвера нанесе финален, заключителен удар по половинката си Мария

Бизнесменът, който е трети брачен партньор на фолкаджийката, си си е прибрал движимостите, които й е подарил. Освен джипа, с който миньончето си фукаше и фучеше на висока скорост по софийските улици, той си прибрал и още доста скъпи движимости.

Според горещите клюки Мирослав Соколов си прибрал и гривните от френската компания „ Картие “, които подарил на Мара Отварачката.

Те бяха две на брой, като цената единствено на едната стигаше 15 бона. Отделно имаше и пръстен от същата марка, още веднъж подарен от екс обичания й. Мария обичаше да ги носи на дясната си ръка. Така добре накичена, като коледна елха, единствено на едната си ръка тя се кипреше с бижута за над петдесет бона.

Преди десетина дни Мирослав освен наби крепко брачната половинка си, само че даже й опря револвер в слепоочието. Следователи разкриха, че побоищата и свадите в къщата на Мария и Миро били всекидневие, а поп фолк дивата постоянно се показвала на обществени места и със синини на лицето си.

Миро Дзвера, с което название е добре прочут бияча, освен постоянно посягал на жена си, само че й я унижавал вербално с думи за лека жена.

Същите гривни носи и плеймейтката Златка Райкова от новия си обичан Карен. Тези гривни се запазена марка за златотърсачките, както и за нечии държанки, разясняват в мрежата.

Инфо: Лупа.бг

 

Тагове: Миро Дзвера Мария Мара Отварачката гривни " Картие " пръстен бижута певица Мирослав Соколов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР