Мирка Федерер е по-известна като съпругата на най-успешния тенисист в

...
Мирка Федерер е по-известна като съпругата на най-успешния тенисист в
Коментари Харесай

Жената на Федерер се стопи откакто той спря да играе тенис (Вижте колко отслабна Мирка – Снимки)

Мирка Федерер е по-известна като брачната половинка на най-успешния тенисист в света Роджър Федерер. Мнозина споделят, че тя е доста повече от брачна половинка на първенец и той  дължи успехите  си на нея.

Малко са тези които знаят, че нейното име е Мирослава Вавринец и е щерка на емигранти от Словакия, когато била дребна. И тя като брачна половинка си стартира да тренира тенис по убеждението на Мартина Навратилова.

Неин максимален триумф е 76-то место в международната сан листа при дамите през 2001г. Но се среща година по късно с Роджър на Олимпиадата в Сидни.

По-интересен е обстоятелството, че по това време Мирка била сгодена за арабски паралия. Тя обаче го  зарязва и пада в обятията на тенисиста.

Когато стартират да се срещат Федерер не знае, че тя е сгодена. Мирка му сподели по-късно когато се откачи от арабина.

Тя се отхвърля от тениса поради травма на крайници. Двамата се женят в Базел на интимна гала. Днес те са родители на 4 деца, а Мирка постоянно е подложена на критика за наднорменото си тегло. За това я нарекоха жена без комплекси.

Но за всеобща изненада Мирка  се появи на Гран При Формула 1 в Маями и изненада всички – очевидно отслабнала и с руса коса. Като сподели, че щом се захване с нещо го реализира до край.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР