Мирът и щастието са напът да се възцарят между героите

...
Мирът и щастието са напът да се възцарят между героите
Коментари Харесай

Нова героиня предизвиква обрат на финала на „Следвай ме“

Мирът и щастието са напът да се възцарят сред героите в уеб тийн сериала „ Следвай ме “, само че трагичен поврат в последния епизод от сезона, още веднъж ще изправи пред тежко тестване участниците в сериала.

След доста дълга и изтощителна война, София и Бела са на крачка от сключването на мир между тях. До щастливата развръзка се стига откакто София изпраща свои видео дневници до Бела, в които разкрива, че съжалява за дейностите си, които са довели до изгубване на приятелите си, на които най-вече държи – Алекс и Бела. Признанието й трогва Бела и тя се замисля за следствията от тяхната война. Двете девойки заравят томахавката между тях и си дават дума, че това повече няма да се повтори.

Не по този начин се обаче се развиват нещата с Алекс. Той не е податлив да елементарни на София и това същински я огорчава.

След като София и Бела подписват помирение, за Бела остава само да възвърне връзките си с Ники, който отхвърля всевъзможен контакт с нея. София желае да й помогне, само че тъкмо тогава Бела схваща, че Ники към този момент има нова другарка. Учудването и на двете е огромно, изключително когато виждат с очите си новата му другарка, която се оказва онлайн съперничката на София – влогърката Изабела Георгиева. Освен прочут влогър, Изабела, която се показва с името Бела, е и новата ученичка в учебното заведение на Бела и София. Дали Изабела ще успее да влезе в приятелския кръг на София и Бела или нейната поява ще докара до нови спорове, следва да разберем.

В ролята на Изабела Георгиева ще забележим Михаела Павлова, която стана известна от присъединяване си в риалити сериала „ София - денонощно “. Освен с актьорство, тя се занимава с танци професионално, като като се изключи че преподава, е взела участие и в шоуто Dancing Stars. Запознайте се с нея тук.



Задава ли се нова война в учебно заведение, кой ще се пребори за сърцето на Ники и какво ще се случи с Бела и София, разберете във финалния епизод на „ Следвай ме “.

„ Следвай ме “ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България, от продуцентския екип 7Talents. До момента той има осъществени два сезона, които генерираха над 13 милиона гледания на всички онлайн платформи.

Припомнете си какво се случи в „ Следвай ме “ до в този момент:

Признание заплашва любовта на Бела и Ники от „ Следвай ме “

Лъжа е напът да раздели Бела и Ники от „ Следвай ме “

Любовно провинение трансформира всичко в „ Следвай ме “

Първата целувка на Бела и Ники от „ Следвай ме “ прекатурва всичко
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР