Мира Добрева слиза от малкия екран след седмица, твърди Уикенд,

...
Мира Добрева слиза от малкия екран след седмица, твърди Уикенд,
Коментари Харесай

Мира Добрева слиза от ефира на БНТ

 Мира Добрева слиза от дребния екран след седмица, твърди " Уикенд ", базирайки се на свои източници в Българска национална телевизия. Предаването на тв звездата " Отблизо " ще е с нови водещи от 8 декември. В неделното тв студио отсега нататък ще се подвизават Боряна Граматикова и публицист, който титулярката дефинира като " млад и хубав сътрудник ". 

Самата Добрева удостовери рокадата пред наш кореспондент.  " Да, истина е, че ще мина най-вече зад кадър. От много време желая да се откажа от воденето и да се занимавам единствено с филми, с документалистика. Ръководството не беше според да се отдръпва, само че след доста диалози по тематиката съумях да убедя началниците да дадем късмет за изява на други лица. Аз ще продължа да съм стожер, продуцент и създател на значимите рубрики в " Отблизо ", показа популярната златоградчанка и брачна половинка на режисьора Жоро Торнев. 

Предаването на Мира Добрева е измежду рубриките с най-голям рейтинг в ефира на националната медия. То от години има постоянна публика, която нараства всеки сезон. Въпреки положителните резултати обаче, Мира е безапелационна, че към този момент не желае да е съществена водеща. Добрева работи върху няколко други значими плана, на които желае да обърне по-голямо внимание.  

Преди година Мира бе измежду звездите в последния " ВИП Брадър ". Там стана ясно, че звездата има рецесия в връзките с мъжа си, само че двамата съумяха да изгладят несъгласията си и до през днешния ден са дружно. След края на риалити шоуто Добрева получи покана за свое предаване в Нова, което обаче отхвърли и избра да остане в Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР