Мира Добрева събра всички погледи на родното Черноморие, след като

...
Мира Добрева събра всички погледи на родното Черноморие, след като
Коментари Харесай

Мира Добрева се пусна на плажа без горнище

Мира Добрева събра всички погледи на родното Черноморие, откакто захвърли всички облекла и се изтипоса гола на плажа. Телевизионната водеща е решила да натрупа загар без разлики и явно съумя да прикове вниманието на целия плаж. 

50-годишната журналистка зарадва почитателите си в обществените мрежи с няколко фрагмента от палавото си плажуване. Разголените й фотоси събраха хиляди лайкове, каквито до момента тя не е имала. 

На фрагментите Мира е без горнище на бански и с очевидно изгоряла гръд. За фотосите е загърнала повърхностно гърдите си в плажната хавлия, само че по-голямата част е оставила забележима за загорелите си фенове от мъжки пол.

Те пък от своя страна се впуснаха да й вършат оферти за безвъзмезден масаж, а други пък стигнала много по-далеч и в прав текст я офертираха за секс. 

" В шарената прегръдка на лятото се случват знойни чудеса… ", написа фрагментът на Българска национална телевизия под фотосите, а загорели мъже я обсипват със суперлативи.

Последователите на Мира се усъмниха дали гърдите й не са силиконови, тъй като заставам много стегнати. Явно русокоската се е тунинговала скрито с няколко кубика импланти.

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР