Мира Добрева, една от емблемите на БНТ, беше категорична, че

...
Мира Добрева, една от емблемите на БНТ, беше категорична, че
Коментари Харесай

Мира Добрева: Как ще страдам?! Никога няма да се върна като водеща, не мога повече!

Мира Добрева, една от емблемите на Българска национална телевизия, беше безапелационна, че кариерата й като телевизионна водеща е завършила един път вечно. В предаването на Георги Любенов тя увери почитателите си, че не би трябвало да чакат завръщането пред камерата.
Добрева обаче ще снима авторски документални филми и първият ще е по доста мъчителна и противоречива тематика промяната на пола. На въпрос на Любенов дали не страда по остарялата си работа, тя ясно възкликна:
„ Как ще пострадвам?! Не желая да се връщам в никакъв случай понече пред камера. Не мога да дам повече! “
Мира Добрева обаче отхвърли да дава препоръки на сътрудниците си по кое време и по какъв начин да се откажат от славата на лицето от екрана. Тя съобщи, че нейният образец не може да се употребява от други, че всеки самичък за себе си би трябвало да реши да слезе ли от ефира или не.
Журналистката направи значимо конкретизиране към новата си книга „ Светулки зад решетките ”. В романа тя споделя историята на две алкохолички. Мира Добрева акцентира, че въпреки книгата да е написана от първо лице, тя самата не е била в никакъв случай подвластна от вещества, написа Vihrogon.
“Лекарите ми споделиха, че пострадвам от „ изсъхнал алкохолизъм ” – не пиеш, само че си като пийнал от самото начало ”, съобщи Добрева. Тя изясни също, че таман писането на книгата я е довело до сериозното положение на крачка от гибелта преди време.
Зависимостта от алкохола при дамите и мъжете се развива друго, сподели още Мира Добрева. „ Една жена може да стане алкохоличка за 6 месеца, и на 50, и на 60 години. При мъжете е по- рано ”, изясни тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР