Минути преди 14.00 часа днес е бил уволнен началникът на

...
Минути преди 14.00 часа днес е бил уволнен началникът на
Коментари Харесай

ПЪЛЕН СКАНДАЛ! Шеф на ДАИ в София подаде сигнал за корупция, уволниха го дисциплинарно!

Минути преди 14.00 часа през днешния ден е бил уволнен началникът на регионалния отдел на ДАИ в София поради това, че е подал сигнали за корупция. Това разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски в наличието на уволнения Кънчо Димитров. В тази връзка от Българска социалистическа партия желаеха оставката на следствия за машинация зам.-министър на превоза Ангел Попов от квотата на Обединените патриоти, прецизира Канал 3.

Димитров си отивал, тъй като написал писма със сигнали за търговия с шофьорски книжки в писма до президента и премиера.

По думите на самия Димитров възмущението му било провокирано от обстоятелството, че шестимата от арестуваните 12 изпитващи от ДАИ, които бяха разследвани и упрекнати предходната година за търговия с шофьорски книжки, и сега работят в автомобилната ревизия и не престават да изпитват младите водачи.

В същото време уволняват него дисциплинарно с мотив, че не се оправя с работата си.

Димитров разкри, че разследваният за машинация зам.-министър на превоза Ангел Попов още през лятото го е привиквал и е натискал да си подаде самичък молбата за овакантяване, при което той е отказал и е бил 7 месеца в болнични. Идвайки си на работа, той е уволнен.

Свиленски напомни, че още през юни месец 2017 година шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев предизвести, че в случай че възстановят на работните места подкупните изпитващи от ДАИ, те ще продължат да продават книжки.

“С днешна дата тези хора не престават да раздават книжки, а индивидът, подал сигнали за корупция, е дисциплинарно уволнен. Така се води битката с корупцията!”, възкликна Свиленски.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР