Mintlayer, странична верига, която дава възможност на потребителите да създадат

...
Mintlayer, странична верига, която дава възможност на потребителите да създадат
Коментари Харесай

Странична верига на Биткойн ще раздаде субсидии на стойност $4 милиона

Mintlayer, странична верига, която дава опция на потребителите да основат децентрализирана финансова (DeFi) екосистема върху блокчейна на Биткойн (BTC), понастоящем чака да получи заявки за своята самодейност за разпределяне на безплатни средства.

Безвъзмездните средства ще бъдат под формата на $ML токени, като от 5 април са налични общо към $4 милиона, които чакат да бъдат разпределени.

Основната цел на самодейността за разпределяне на безплатни средства е да насърчи разширението на екосистемата Mintlayer , финансирайки основаването на скъпи принадлежности и запаси.

Струва си да се означи, че намаляването на институционалните крипто вложения през 2022 година съставлява удобна опция за разработчиците.

Енрико Рубол, основен изпълнителен шеф на RBB Lab, акцентира значимостта на концепцията да се привлекат екипи, планове и хрумвания от най-високо равнище в екосистемата на Биткойн посредством Mintlayer. Рубол счита, че тези дотации подсигуряват съществуването на запаси за осъществяване на новаторски концепции.

Важно е да се подчертае, че блокчейн решението на Mintlayer от втори пласт вкарва Биткойн към нови пространства, в това число DeFi, смарт контракти, атомни суапове, NFT и приложения.

Безвъзмездните средства, обаче, са предопределени единствено за планове, които биха били от изгода за Mintlayer и не генерират нови източници на доходи.


 


От претендентите се изисква да дават в детайли пояснение на плана си, персонална информация и всевъзможни подкрепящи документи, доказващи потенциала им да изпълнят желанията си.

Те би трябвало също по този начин да дават документи за настоящото положение на създаване на плана си.

Одобрените получатели на дотации ще бъдат определени въз основа на това до каква степен техният артикул подхожда на пътната карта на Mintlayer. В последна сметка компанията има за цел да сътвори платформа за създаване на DeFi планове с действителни финансови приложения, полагайки основите за разгръщане на DeFi самодейностите в границите на общността на Mintlayer.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР