Министрите от кабинета Борисов предоставиха безвъзмездно право на ползване за

...
Министрите от кабинета Борисов предоставиха безвъзмездно право на ползване за
Коментари Харесай

МС дава имот в Девня на ЕСО за година

Министрите от кабинета " Борисов " предоставиха безплатно право на прилагане за една година на аграрен парцел от 100 кв. м в интерес на " Електроенергиен систематичен оператор " ЕАД. Имотът е в горска територия край Девня, оповестиха от държавната пресслужба.

На парцела ще се правят теренни изследвания и консервация на археологически полезности преди построяването на далекопроводна мрежа . Проучванията се постановат по отношение на появили се данни, че на терена е допустимо да има находки.

На същото държавно съвещание министрите взеха решение Сметната палата да получи за ръководство четвъртия етаж от административната постройка на ул. " Д. Константинов " № 23а в Плевен. Имотът е с отпаднала нужда за Агенцията за държавна финансова ревизия към Министерството на финансите и ще послужи за реализиране активността на Сметната палата.

От обществена в частна държавна благосъстоятелност се трансформира статутът на два поземлени парцела , ръководени от Национална компания " Железопътна инфраструктура ".
Те се намират в междугарието София - Калотина Запад и нямат функционално и софтуерно значение за сигурността и реализирането на железопътните транспорти. Решението дава опция на компанията да се разпорежда с терените и по този начин да осъществя нужните за възстановяване на финансовото й положение доходи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР