Министрите от Г-7 поискаха наказателно преследване и разследване на военни

...
Министрите от Г-7 поискаха наказателно преследване и разследване на военни
Коментари Харесай

Г-7 поискаха наказателно преследване на отговорните за извършените от Русия престъпления в Украйна

Министрите от Г-7 желаеха наказателно гонене и следствие на военни закононарушения, и закононарушения против човечеството от страна на Русия

Министрите на вътрешните работи на страните от Г-7 призоваха за неотложно преустановяване на руските атаки срещу Украйна и потвърдиха поддръжката си за наказателно преследване на виновните, оповестява немският народен всекидневник Die Zeit, представен от Агенция Фокус.

" Продължаваме да получаваме фрагменти на най-жестоките закононарушения против цивилното население и унищожаването на гражданска инфраструктура в Украйна всеки ден “, съобщи немският вътрешен Нанси Фезер (ГСДП) в края на консултациита в абатството Ебербах в Хесен.

Според Фезер вътрешните министри са имали натоварен продан на информация за това  " по какъв начин можем да продължим да проверяваме военни закононарушения и закононарушения против човечеството - тъй че един ден военнопрестъпниците да би трябвало да дават отговор пред съдилищата ". Групата на Г-7 също се съгласи да продължи поддръжката си за полицейските сили и правоприлагащите органи в Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР