Министрите на здравеопазването от Г-7 се събират днес, за да

...
Министрите на здравеопазването от Г-7 се събират днес, за да
Коментари Харесай

Здравните министри от Г-7 се събират заради Омикрон |

Министрите на опазването на здравето от Г-7 се събират през днешния ден, с цел да обсъдят разновидността варианта Омикрон на Covid-19. Англия привиква срещата,  откакто в страната бе регистриран трети инфектиран човек.

Първоначалните сведения за новия варинт демонстрират, че той се популяризира доста бързо и има възможност сегашните ваксини да са по-малко ефикасни против него. 

Последният инфектиран, който към този момент не е в страната, е посетил места в Лондон, в това число Уестминстър. От Британската организация за здравна сигурност в този момент интензивно вършат проби на поданици по местата, където се допуска, че може да има инфектирани. 

Всички идващи във Англия от 4 часа сутринта във вторник локално време PCR тест на втория ден или по-рано и би трябвало да се самоизолират до момента в който не получат негативен резултат. 

Нужни са две седмици за оценка на „ Омикрон “, заяви основният US епидемиолог д-р Антъни Фаучи, представен от Ройтерс. Той предизвести, че новият вид изрично ще навлезе в Съединените щати и страната би трябвало да е готова.

„ Омикрон “ за момента е засечен с изключение на в РЮА и в Австралия, Белгия, Ботсвана, Англия, Германия, Дания, Израел, Италия, Канада, Нидерландия, Франция, Хонконг и Чехия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР