Министрите на туризма на Гърция и Сърбия подписаха меморандум за

...
Министрите на туризма на Гърция и Сърбия подписаха меморандум за
Коментари Харесай

Гърция и Сърбия единни по въпроса за ваксинационния сертификат

Министрите на туризма на Гърция и Сърбия подписаха меморандум за съдействие по отношение на по време на туристическия сезон от 1 май до 1 октомври.
Хари Теохарис и Татяна Матич прецизираха условията за влизане на жители и от двете страни, заяви уеб сайтът „ Keep Talking Greece ”.
Сръбските жители, посещаващи Гърция, би трябвало да имат документ за имунизация против, публикуван от държавните здравни управляващи, се съгласиха двамата министри.
 Ще се върне ли естественият живот с въвеждане на имунизационните паспорти? Ще се върне ли естественият живот с въвеждане на имунизационните паспорти?
С процеса на имунизиране европейските водачи стартират да мислят за връщане към естествения живот. А това значи и възобновяване на сво...
Гърците, пътуващи до Сърбия през същия интервал, също ще би трябвало да носят със себе си документ за имунизация.
Ако не бъдат имунизирани, пасажерите ще би трябвало да показват негативен молекулярен тест (PCR) или тест за антитела.
Миналото лято хиляди летовници от Сърбия бяха блокирани по границите, когато Гърция затвори границите си поради повишаването броя на инфектираните в Сърбия.
Агенцията акцентира, че към този момент не е ясно дали това съглашение е показателно и за проектите на Гърция да продължи практиката за взаимни съглашения с страни отвън Европейски Съюз, откакто предходната седмица водачите на Европейски Съюз отхвърлиха предлагането на премиера за имунизационен документ за „ лента за бързо пътешестване “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР